Παιδότοπος

Θεωρώντας ότι το παιχνίδι εκτός από διασκέδαση και ψυχαγωγία, είναι το πλέον κατάλληλο μέσο μάθησης και εκπαίδευσης, τα Εκπαιδευτήρια Πάνου δημιούργησαν ένα πρωτότυπο και δημιουργικό περιβάλλον όπου τα παιδιά μπορούν να παίζουν ελεύθερα, ξέγνοιαστα και με ασφάλεια.

Τα διαφορετικά και ποικίλα ερεθίσματα που λαμβάνουν καθημερινά τα παιδιά από τον περίγυρό τους παίζουν καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη τους.

Ο Παιδότοπος «Balloon» των Εκπαιδευτηρίων Πάνου είναι ένας άνετος και όμορφος χώρος ψυχαγωγίας και παιχνιδιού για τους μικρούς του φίλους και περιοχή καφέ και ανάπαυσης για τους γονείς και συνοδούς.

Η διασκέδαση και το παιχνίδι των παιδιών στον Παιδότοπο «Balloon» δεν σταματάει ποτέ! Στόχος μας είναι τα παιδιά να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες και να αποκτήσουν εδώ κάποιες από τις πιο χαρούμενες παιδικές αναμνήσεις τους.

Ο συνδυασμός των παιχνιδοκατασκευών και φουσκωτών στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μας είναι τέτοιος που προτρέπει τα παιδιά να παίξουν ξέγνοιαστα, να τρέξουν με τους νέους φίλους τους και να δημιουργήσουν με την φαντασία τους, πάντα υπό την επίβλεψη του έμπειρου προσωπικού και συνεργατών.

Χαρίστε στα παιδιά σας μια αξέχαστη εμπειρία και αφήστε όλα τα υπόλοιπα σε μας! Ανιματέρ, εξειδικευμένοι παιδαγωγοί, παιδικοί ήρωες, κατασκευές με μπαλόνια, ροφήματα και χυμοί, χορός και παιχνίδι είναι στοιχεία που θα κάνουν το πάρτυ των παιδιών σας σε ένα παραμυθένιο ταξίδι.

Στον χώρο διοργανώνονται:

  • Παιδικά πάρτι
  • Πάρτι Γενεθλίων
  • Θεματικά πάρτι
  • Πάρτι Μπάσκετ – Ποδοσφαίρου
  • Γιορτές βαπτίσεων

       

Ωράρια λειτουργίας:

Σάββατο 9.00 π.μ. – 21.00 μ.μ.
Κυριακή: 10.00 π.μ. – 21. 00 μ.μ.

Επικοινωνία:

6943408222, balloon@ekppanou.gr