Τραγουδώντας για τη Ζωή και τον Άνθρωπο: “We are the World…”

«Τραγουδήστε Ανθοί μου! Τραγουδήστε εσείς το τραγούδι της ζωής! Τραγουδήστε εσείς τα παιδιά τη χαρά της ζωής! Τραγουδήστε για να θυμηθούν οι άνθρωποι ότι αυτοί είναι ο Κόσμος».

Αυτό ζήτησε από τους μαθητές μας η Μητέρα Γη να πράξουν. Κι αυτοί ανταποκρίθηκαν. Τραγούδησαν τη χαρά τη ζωής! Χόρεψαν παρέα με τα φυσικά στοιχειά! Έγιναν κλαδιά που άνθισαν. Πέταξαν μαζί με τα πουλιά! Μετατράπηκαν οι ίδιοι σε ήχους της φύσης! Συναπαντήθηκαν με τα παιδιά όλου του Κόσμου! Αφηγήθηκαν τον αγώνα του Ανθρώπου για εσωτερική ελευθερία! Στάθηκαν «ολόρθοι» και μέτρησαν τ’ άστρα! Ένα, ένα.. και δεν έκαναν λάθος! Έστρεψαν θαρραλέα και αισιόδοξα το βλέμμα προς τον ορίζοντα και …τα βρήκαν σωστά!

Η φετινή Τελετή Λήξης των Εκπαιδευτηρίων Πάνου στο Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών ήταν ένας ύμνος στη Ζωή, στη φυσική ανάγκη του ανθρώπου να αναζητά παντού και ακατάβλητα το Ωραίο, να υπάρχει και να συνυπάρχει!

Η φωνή των παιδιών μας έγινε η φωνή των παιδιών όλου του Πλανήτη, μια φωνή που βροντερά λαλεί για έναν κόσμο ομορφότερο και δικαιότερο.

{backbutton}

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εισαγωγή Μαθητών ΝΕΟ
Ενημερωθείτε για τους τρόπους εισαγωγής νέων μαθητών στα Εκπαιδευτήρια Πάνου
Πληροφορίες
Επικοινωνία
Έχετε απορία; Μην διστάσετε, επικοινωνήστε μαζί μας!
  • Παλαιοπαναγιά Ναυπάκτου
  • 26340 21607
  • info@ekppanou.gr