Συμμετοχή των μαθητών σε Μαθητικό, Θεολογικό και Λογοτεχνικό Διαγωνισμό

Για μια ακόμη χρονιά, στο πλαίσιο του εορτασμού των Τριών Ιεραρχών, μαθητές του Γυμνασίου των Εκπαιδευτηρίων Πάνου έλαβαν μέρος στον «Μαθητικό, Θεολογικό και Λογοτεχνικό Διαγωνισμό 2020», που διοργάνωσε και φέτος η Ιερά Μητρόπολη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου.
Ο Διαγωνισμός, που έχει καταστεί πλέον θεσμός, τελεί υπό την αιγίδα και έχει τις ευλογίες του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου μας κ.κ. Ιεροθέου, που με ιδιαίτερη αγάπη περιβάλλει και στηρίζει την προσπάθεια των μαθητών και των μαθητριών της περιοχής μας να γνωρίσουν, να μελετήσουν και να εργαστούν πάνω στο έργο των Τριών Ιεραρχών.
Από το σχολείο μας συμμετείχαν στον Διαγωνισμό δυο μαθήτριες. Η Ζαχαράτου Αικατερίνη, στην κατηγορία της Ποίησης, και η Ηλιοπούλου Ανδριανή, στην κατηγορία του μυθιστορήματος. Και οι δυό συμμετέχουσες απέσπασαν τιμητικούς επαίνους για τις εργασίες από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη μας κ.κ. Ιερόθεο, κατά την διάρκεια της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2/2/2020 , στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στη Ναύπακτο.
Από όλους εμάς Θερμά Συγχαρητήρια στις μαθήτριές μας που ξεχώρισαν και μας έκαναν και πάλι υπερήφανους!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εισαγωγή Μαθητών ΝΕΟ
Ενημερωθείτε για τους τρόπους εισαγωγής νέων μαθητών στα Εκπαιδευτήρια Πάνου
Πληροφορίες
Επικοινωνία
Έχετε απορία; Μην διστάσετε, επικοινωνήστε μαζί μας!
  • Παλαιοπαναγιά Ναυπάκτου
  • 26340 21607
  • info@ekppanou.gr