Το Γερμανικό Τμήμα γιορτάζει το Oktoberfest

Το Γερμανικό Τμήμα γιορτάζει το Oktoberfest, φέρνοντας τους μαθητές των Εκπαιδευτηρίων Πάνου σε επαφή με τη Γερμανική παράδοση και κουλτούρα!
Παραδοσιακά εδέσματα όπως Βrezel, Bratwurst (ψητά λουκάνικα) και Βockwurst (βραστά λουκάνικα), με τη συνοδεία βαυαρέζικης μουσικής περίμεναν όλους τους μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου του σχολείου μας στο φετινό Oktoberfest.
Tο Oktoberfest διοργανώνεται από το 1810, όταν γιορτάστηκε ο γάμος του πρίγκιπα Λουδοβίκου Α’ της Βαυαρίας και εξελίχθηκε στη μεγαλύτερη λαϊκή γιορτή παγκοσμίως. Κάθε χρόνο καταναλώνονται στο Μόναχο 12.000 lt μπίρας και 5.000 λουκάνικα.Η γιορτή διαρκεί δύο εβδομάδες και λήγει το πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου.
Οι μαθητές όλων των τάξεων και των δύο βαθμίδων είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την παραδοσιακή αυτή γιορτή με την προβολή videos, μουσικής, power point που ετοίμασαν οι ίδιοι οι μαθητές, ζωγραφιές και φύλλα εργασίας με quiz γνώσεων γύρω από το θέμα.
Η βιωματική, πολυαισθητηριακή μάθηση είναι αναπόσπαστο κομμάτι της μεθοδικής διδασκαλίας του Γερμανικής γλώσσας στα Εκπαιδευτήρια Πάνου. Οι μαθητές αποκόμισαν γνώσεις, συναισθήματα και ευχάριστες αναμνήσεις!!
Και του χρόνου!
Ein Prosit zur Gemütlichkeit !!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εισαγωγή Μαθητών ΝΕΟ
Ενημερωθείτε για τους τρόπους εισαγωγής νέων μαθητών στα Εκπαιδευτήρια Πάνου
Πληροφορίες
Επικοινωνία
Έχετε απορία; Μην διστάσετε, επικοινωνήστε μαζί μας!
  • Παλαιοπαναγιά Ναυπάκτου
  • 26340 21607
  • info@ekppanou.gr