Ενημέρωση για αναστολή λειτουργίας δύο εβδομάδων

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου με αίσθημα ευθύνης προς τους μαθητές τους και με γνώμονα ότι η υγεία συνιστά το υπέρτατο αγαθό, μετά από την ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας σχετικά με τα έκτακτα μέτρα που εφαρμόστηκαν στους νομούς Αχαΐας, Ηλείας και Ζακύνθου, και λαμβάνοντας υπόψη την ιδιαιτερότητα του μαθητικού πληθυσμού τους (το 70% των μαθητών τους προέρχονται από την περιοχή της Πάτρας), παρέμειναν κλειστά την Πέμπτη 5/3, την Παρασκευή 6/3 και θα παραμείνουν κλειστά για δύο εβδομάδες.
Τα Εκπαιδευτήρια από την πρώτη στιγμή προέβησαν σε τακτικές ενημερώσεις των μαθητών και των κηδεμόνων τους μέσω sms, emails αλλά και της ψηφιακής πλατφόρμας που διαθέτουν, προκειμένου να συμβάλλουν στον καλύτερο δυνατό οικογενειακό προγραμματισμό.
Τα Εκπαιδευτήρια, πανέτοιμα για οποιαδήποτε συγκυρία, αξιοποιώντας τις δυνατότητες που προσφέρει η υπερσύγχρονη ψηφιακή τους υποδομή, συνεχίζουν συστηματικά τη διδασκαλία των μαθητών τους μέσω της ψηφιακής εκπαιδευτικής πλατφόρμας καθώς και με τη χρήση λογισμικών σύγχρονης και ασύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Με υπευθυνότητα, ειλικρίνεια και σαφή προγραμματισμό το Σχολείο μας βρίσκεται δίπλα στους μαθητές του αυτές τις ιδιαίτερες για όλους μας στιγμές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εισαγωγή Μαθητών ΝΕΟ
Ενημερωθείτε για τους τρόπους εισαγωγής νέων μαθητών στα Εκπαιδευτήρια Πάνου
Πληροφορίες
Επικοινωνία
Έχετε απορία; Μην διστάσετε, επικοινωνήστε μαζί μας!
  • Παλαιοπαναγιά Ναυπάκτου
  • 26340 21607
  • info@ekppanou.gr