Η Περιβαλλοντική Δράση συνεχίζεται…

Στο πλαίσιο των δράσεων του φετινού Περιβαλλοντικού Προγράμματος με τίτλο “Εσύ τι επιλέγεις;” οι μαθητές δημιούργησαν γωνιά ανακύκλωσης στο σχολείο μας. Στόχος της δράσης ήταν η ευαισθητοποίηση των μαθητών στην ανακύκλωση με διαλογή στην πηγή. Οι μαθητές τοποθέτησαν τέσσερις διαφορετικού χρωματισμού κάδους για τη συλλογή διαφορετικών υλικών ως εξής: Καφέ κάδος για τη συλλογή βιοαποβλήτων, κίτρινος κάδος για τη συλλογή χαρτιού και έντυπου υλικού, μπλε κάδος για τη συλλογή πλαστικών και μετάλλων και πράσινος κάδος για τα απορρίμματα που δεν ανακυκλώνονται.
Οι συναντήσεις της περιβαλλοντικής ομάδας συνεχίζονται πλέον διαδικτυακά.
Στις τελευταίες συναντήσεις τα μέλη της ομάδας συνεργάστηκαν και δημιούργησαν αφίσες για να ενημερώνονται οι υπόλοιποι μαθητές για το ποια αντικείμενα μπορεί να δεχτεί ο κάθε κάδος ανακύκλωσης ανάλογα με το χρώμα του.

https://green.ekppanou.gr/news/%CE%B7-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%B2%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B4%CF%81%CE%AC%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B5%CF%87%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9/?fbclid=IwAR1zxXx5Z7oufGdkAWCJmRf5bxtGSo1-rkky_xOm0MU7GNyYHv-4UmKADJs

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εισαγωγή Μαθητών ΝΕΟ
Ενημερωθείτε για τους τρόπους εισαγωγής νέων μαθητών στα Εκπαιδευτήρια Πάνου
Πληροφορίες
Επικοινωνία
Έχετε απορία; Μην διστάσετε, επικοινωνήστε μαζί μας!
  • Παλαιοπαναγιά Ναυπάκτου
  • 26340 21607
  • info@ekppanou.gr