Ευρωπαϊκή και εθνική ετικέτα ποιότητας eTwinning για το Λύκειο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου

Το Λύκειο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία του στην υλοποίηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων, απέσπασε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ευρωπαϊκή και εθνική ετικέτα ποιότητας για τα έργα eTwinning που έτρεξαν κατά τη σχολική χρονιά 2018-2019. Πιο συγκεκριμένα, το έργο “No news is fake news” που είχε ως θέμα τον ψηφιακό γραμματισμό, τις ψεύτικες ειδήσεις, την παραπληροφόρηση και την ασφάλεια στο διαδίκτυο, απέσπασε εθνική και ευρωπαϊκή ετικέτα ποιότητας. Στο πρόγραμμα αυτό συμμετείχαν εκτός από την Ελλάδα, η Σουηδία, η Ιταλία, η Ουγγαρία, η Ρουμανία, η Κροατία και η Σερβία.
Μπορείτε να περιηγηθείτε στις σελίδες του έργου στη διεύθυνση: https://twinspace.etwinning.net/70912/home

Εθνική ετικέτα ποιότητας απέσπασε και το eTwinning έργο “European Student Council 2019”. Πρόκειται για ένα φιλόδοξο εγχείρημα που διανύει ήδη την τρίτη χρονιά υλοποίησής του και σχετίζεται με την δημιουργία ενός ευρωπαϊκού μαθητικού συμβουλίου αποτελούμενου από οκτώ χώρες (Γαλλία, Πορτογαλία, Ισπανία, Ιταλία, Γερμανία, Πολωνία, Ρουμανία και Ελλάδα). Ιδρυτικό μέλος του ευρωπαϊκού μαθητικού συμβουλίου αποτελεί το Λύκειο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου. Οι μαθητές, καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, υλοποιούν δραστηριότητες που προάγουν την ιδιότητα του Ευρωπαίου πολίτη χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα του eTwinning και συναντιούνται ως ολομέλεια μια φορά το χρόνο (κάθε Μάρτιο) στο Στρασβούργο όπου συνεδριάζουν στην αίθουσα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Στόχος μας είναι τα επόμενα χρόνια τα μέλη του να γίνουν 28, όσες είναι και οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Μπορείτε να περιηγηθείτε στις σελίδες αυτού του έργου στη διεύθυνση:
https://twinspace.etwinning.net/73743/home
Αξίζει να σημειωθεί ότι η βράβευση του σχολείου μας με τρεις ευρωπαϊκές ετικέτες ποιότητας κατά τη σχολική χρονιά 2017-2018, οδήγησε στην ανάδειξή του σε eTwinning school για τα σχολικά έτη 2018-2020.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εισαγωγή Μαθητών ΝΕΟ
Ενημερωθείτε για τους τρόπους εισαγωγής νέων μαθητών στα Εκπαιδευτήρια Πάνου
Πληροφορίες
Επικοινωνία
Έχετε απορία; Μην διστάσετε, επικοινωνήστε μαζί μας!
  • Παλαιοπαναγιά Ναυπάκτου
  • 26340 21607
  • info@ekppanou.gr