Διαδρομές Επιτυχίας στις Ξένες Γλώσσες για τους μαθητές των Εκπαιδευτηρίων Πάνου!

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η συμμετοχή των μαθητών των Εκπαιδευτηρίων Πάνου στις εξετάσεις για την απόκτηση Διπλωμάτων της Αγγλικής, Γαλλικής και Γερμανικής Γλώσσας.
Συγκεκριμένα, οι μαθητές που συμμετείχαν στις Εξετάσεις Γλωσσομάθειας σημείωσαν ποσοστά επιτυχίας 94% στην Αγγλική Γλώσσα (εξετάσεις LOWER του πανεπιστημίου του Michigan(ECCE) και 100% στη Γαλλική και Γερμανική Γλώσσα (στα επίπεδα Α1, Α2 & Β1).

Η μεγάλη επιτυχία των μαθητών συνιστά αντικειμενικό δείκτη του επιτυχημένου εκπαιδευτικού μοντέλου που έχουν θέσει σε εφαρμογή τα Εκπαιδευτήρια Πάνου αναφορικά με την εκμάθηση των ξένων γλωσσών. Στο αναβαθμισμένο πρόγραμμα σπουδών του Σχολείου η γλωσσομάθεια συνιστά στρατηγικό στόχο ενός εκπαιδευτικού σχεδιασμού που με όχημα τη βιωματική μάθηση εστιάζει όχι στην κατάκτηση μιας κατακερματισμένης γνώσης αλλά στη δημιουργική υιοθέτηση στάσεων ζωής και συμπεριφορών σε μια μεταβαλλόμενη, πολύγλωσση και πολυπολιτισμική κοινωνία.

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του Σχολείου μας για την επιτυχία τους, καθώς και στους εκπαιδευτικούς του Τμήματος Ξένων Γλωσσών των Εκπαιδευτηρίων που ανέλαβαν την προετοιμασία τους!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εισαγωγή Μαθητών ΝΕΟ
Ενημερωθείτε για τους τρόπους εισαγωγής νέων μαθητών στα Εκπαιδευτήρια Πάνου
Πληροφορίες
Επικοινωνία
Έχετε απορία; Μην διστάσετε, επικοινωνήστε μαζί μας!
  • Παλαιοπαναγιά Ναυπάκτου
  • 26340 21607
  • info@ekppanou.gr