Εγκαταστάσεις

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου είναι ένα σύγχρονο ιδιωτικό σχολείο, που βρίσκεται στην καταπράσινη περιοχή Παλαιοπαναγιάς Ναυπάκτου και στεγάζεται σε υπερσύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις, που τελούν σε αγαστή αρμονία με τους σύγχρονους εκπαιδευτικούς στόχους μας αλλά και με σεβασμό προς το περιβάλλον.

Το σχολείο αξιοποιεί τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της προνομιακής γεωγραφικής τοποθεσίας στην οποία εδρεύει, συνιστώντας έναν υποδειγματικό εκπαιδευτικό οργανισμό, που μέσω της ποιοτικής εκπαίδευσης την οποία παρέχει, αποτελεί κόμβο δημιουργικής συνάντησης τριών αστικών περιοχών, σφραγίζοντας το μέλλον της Παιδείας στην ευρύτερη Περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδας.

Η δημιουργία και διαμόρφωση των κτιριακών εγκαταστάσεων συνθέτουν την εικόνα ενός σχολείου που θέτει ως στόχο την αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων των οποίων προσφέρονται όχι μόνο στον τομέα της μάθησης, της δημιουργίας και της έρευνας αλλά και στο επίπεδο της ψυχαγωγίας και της δημιουργικής εκτόνωσης.

Η σχεδίαση και οργάνωση των εγκαταστάσεων έγινε με τέτοιο τρόπο, ώστε να εξασφαλίζεται η ανεξάρτητη λειτουργία κάθε βαθμίδας και να εφαρμόζεται ένα πολύπλευρο πρόγραμμα εκπαίδευσης μέσα σ’ ένα περιβάλλον ελκυστικό για τους μαθητές.