Σχετικά

EkppanouScreenshot

EkppanouScreenshot

Ο www.ekppanou.gr είναι ο επίσημος δικτυακός τόπος των Εκπαιδευτηρίων Πάνου που εδρεύουν στην Παλαιοπαναγιά Ναυπάκτου του νομού Αιτωλοακαρνανίας.
Υπεύθυνος ανάπτυξης και σχεδιασμού του ιστοχώρου είναι ο καθηγητής πληροφορικής (ΠΕ19) Ηρακλής Μαρκέλης.
Το περιεχόμενο των αναρτήσεων παρέχουν οι καθηγητές/τριες του σχολείου μας. Την κεντρική επιμέλεια των κειμένων έχει ο κ. Χρήστος Γουρδούπης (διευθυντής Γυμνασίου). Οι δημοσιευμένες εργασίες αποτελούν πνευματικά πονήματα των μαθητών/τριών Γυμνασίου του σχολείου μας.
Το αισθητικό κομμάτι των ιστοσελίδων είναι αποτέλεσμα τις συνεργασίας των καθηγητών, των στελεχών του σχολείου και των διευθυντών.
Για τη δημιουργία αυτού του site χρησιμοποιήθηκε το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου Joomla!. Το Joomla! ανήκει στην οικογένεια των Λογισμικών Ανοιχτού Κώδικα και είναι ελεύθερο προς χρήση από όποιον επιθυμεί, αρκεί να το κατεβάσει από τον επίσημο δικτυακό τόπο της εφαρμογής http://www.joomla.org. Το παρόν λογισμικό συνοδεύεται από ένα πλήθος εργαλείων που προσφέρονται και υποστηρίζονται εντελώς δωρεάν στο διαδίκτυο μέσω της τεράστιας κοινότητας ανοιχτού λογισμικού που βρίσκεται σε όλο τον κόσμο. Το site αυτό θα είναι πάντα υπό κατασκευή και θα ενημερώνεται διαρκώς.

Στοιχεία επικοινωνίας
Ηρακλής Μαρκέλης
Καθηγητής Πληροφορικής – ΠΕ19
Ειδικότητα – Τεχνολογίες Πληροφορίας και Επικοινωνιών στην Εκπαίδευση
Υπεύθυνος δικτύου, συστημάτων και νέων τεχνολογιών
E-Mail: webmaster@ekppanou.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εισαγωγή Μαθητών ΝΕΟ
Ενημερωθείτε για τους τρόπους εισαγωγής νέων μαθητών στα Εκπαιδευτήρια Πάνου
Πληροφορίες
Επικοινωνία
Έχετε απορία; Μην διστάσετε, επικοινωνήστε μαζί μας!
  • Παλαιοπαναγιά Ναυπάκτου
  • 26340 21607
  • info@ekppanou.gr