Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Παράλληλα με τον ετήσιο προγραμματισμό μας, το νηπιαγωγείο μας υλοποιεί και το θέμα/project «ο κόσμος των ζώων μας χρειάζεται»  πρόγραμμα που θα διαρκέσει 3 μήνες σε συνεργασία με την κυρία Ανδριάνα Ψωμιάδου.
Οι στόχοι μας, καθώς θα επεξεργαζόμαστε το συγκεκριμένο θέμα είναι να ευαισθητοποιηθούμε για τα παραμελημένα ζώα και τα ζώα προς εξαφάνιση, να μάθουμε τι τρώνε, που μένουν, τι χρειάζονται για να ζήσουν και να μεγαλώσουν, από ποιες αρρώστιες απειλούνται, να μάθουμε ότι κάθε ζώο έχει δικαιώματα και τι μας προσφέρουν. Επιπλέον, στόχος μας είναι να  συναναστραφούμε με τα ζώα και να μάθουμε τους κανόνες συναναστροφής μαζί τους καθώς και να κατανοήσουμε πως παίρνοντας ένα ζωάκι, έχουμε υποχρεώσεις και πρέπει να του φερόμαστε με καλοσύνη και σεβασμό.

 

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου