Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε στο νηπιαγωγείο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου ενημερωτικό-επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα « Η ενίσχυση του φυσικού γραμματισμού στο Νηπιαγωγείο »
Το θέμα εισηγήθηκε ο κ.Νεκτάριος Στελλάκης λέκτωρ του Τ.Ε.Α.Π.Η. Πατρών παρουσία της επιστημονικής συμβούλου και προέδρου των Εκπαιδευτηρίων Πάνου κ.Παν.Παπούλια –Τζελέπη.
Το σεμινάριο παρακολούθησαν εκπαιδευτικοί από τη Ναύπακτο, το Ρίο και την ευρύτερη περιοχή.
Στο σεμινάριο παραβρέθηκαν οι Σχολικοί Σύμβουλοι κ. Ιωάννα Παπαδοπούλου της 8ης Περιφέρειας Αιτωλ/νίας και κ. Μαντώ Μηναδοπούλου της 6ης Περιφέρειας Πάτρας.

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου