Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Ο μαγικός κόσμος της Εκπαιδευτικής Ρομποτικής στο Νηπιαγωγείο

Η έναρξη του ταξιδιού στο μαγικό κόσμο της Εκπαιδευτικής Ρομποτικής για τα παιδιά του νηπιαγωγείου των Εκπαιδευτηρίων Πάνου έγινε τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου, με την επίσκεψη-δραστηριότητα που πραγματοποίησαν στο κέντρο STEM Education, στην Πάτρα. Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και να συμμετάσχουν ενεργά στο πρόγραμμα ρομποτικής με τίτλο «Λιλιπούτειοι Μηχανικοί». Μέσα από δραστηριότητες χρησιμοποίησαν τη φαντασία τους και απέκτησαν νέες γνώσεις και δεξιότητες. Αξιοποιώντας την περιέργεια που έχουν τα παιδιά στις μικρές ηλικίες, δούλεψαν ομαδικά κι εξερεύνησαν τα ταλέντα τους με κατασκευές που βοηθούν στην κατανόηση εννοιών μηχανικής.
Η συνέχεια προβλέπεται άκρως ενδιαφέρουσα..!

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου