Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΛΥΚΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΠΑΝΟΥ!

Την νίκη-πρόκριση στην Τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Λυκείων Ελλάδας- Κύπρου (που θα διεξαχθεί 4-5 Απριλίου στην Καβάλα) για 4η συνεχόμενη χρονιά πήρε η ομάδα μπάσκετ των Εκπαιδευτηρίων ΠΑΝΟΥ, καθώς επικράτησε με 70-34 του 3ου ΓΕΛ Χανίων, στον προημιτελικό αγώνα που διεξήχθη την Δευτέρα 1 Απριλίου στο κλειστό γυμναστήριο Κερατσινίου.
Θυμίζουμε πως τα "Εκπαιδευτήρια Πάνου" έχουν ήδη κατακτήσει και τα τρία μετάλλια (χρυσό, αργυρό χάλκινο) στις προηγούμενες συμμετοχές τους στην Τελική Φάση.
Αξίζει ν’ αναφέρουμε πως με τη σχολική ομάδα των “Εκπαιδευτηρίων Πάνου” αγωνίζονται οι αθλητές της Παιδικής (Μαντζούκας, Μπαζίνας, Μερμίγκης, Κολιός, Οικονομίδης, Γοργότσης Ν, Αγγέλη, Λιόλιος) και Εφηβικής (Αδαμόπουλος, Καφέζας, Δατσιάδης, Λαναράς, Ράγιας, Μαντίκος, Κουρουπάκης, Γάρρας, Γοργότσης Π, Καραΐσκος) ομάδας του Προμηθέα, που συμμετέχουν στο πρότυπο πρόγραμμα “ΝΟΥΣ”.
Ο Αθλητικός Σύλλογος Πατρών Προμηθέας λειτουργεί από το καλοκαίρι του 2014 το πρότυπο πρόγραμμα αθλητικών υποτροφιών με τίτλο “ΝΟΥΣ”, που έχει σκοπό να συνδυάσει την άθληση με τη μάθηση και να δώσει τη δυνατότητα σε παιδιά με ταλέντο, με φυσικά αθλητικά προσόντα και με θέληση για αθλητισμό, να συνδυάσουν και τα δύο αξιοποιώντας και εντατικοποιώντας στο μέγιστο τις αθλητικές δυνατότητές τους με ταυτόχρονη επιμέλεια στις σχολικές τους επιδόσεις.

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου