Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

ΠΑΝΤΑ ΖΩΝΗ...ΠΑΝΤΑ ΚΡΑΝΟΣ/ΠΟΤΕ ΑΛΚΟΟΛ...ΠΟΤΕ ΚΙΝΗΤΟ

Για δεύτερη φορά οι μαθήτριες και οι μαθητές του Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων Πάνου συμμετείχαν σε μια ιδιαίτερα αξιόλογη δράση του Συλλόγου ΑμεΑ «Αλκυόνη», που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς».
Σκοπός της δράσης ήταν η βιωματική προσέγγιση θεμάτων που αφορούν στην προστασία οδηγών και επιβατών κατά τα τροχαία ατυχήματα και συγκεκριμένα τη χρήση ζώνης και κράνους καθώς και για τους κινδύνους που προκύπτουν από την κατανάλωση αλκοόλ ή τη χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση.
Η όλη εκδήλωση είχε την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και ήταν ενταγμένη στις δραστηριότητες με αφορμή την 3η Δεκέμβρη, Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία.

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου