Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Επιστρέψαμε γεμάτοι...εμπειρίες - Στρασβούργο 2018

lukeio strasvourgo 2018

Ενθουσιασμένοι και γεμάτοι εμπειρίες επέστρεψαν από το Στρασβούργο οι μαθητές του Λυκείου των «Εκπαιδευτηρίων Πάνου», μετά από τη συμμετοχή τους στην ημερίδα EUROSCOLA που διοργάνωσε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο προς τιμή των μαθητών των σχολείων από ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση που αρίστευσαν στις χώρες τους στο πρόγραμμα «Σχολεία Πρέσβεις» του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου».
Το Λύκειο των «Εκπαιδευτηρίων Πάνου», βραβευμένο «Σχολείο Πρέσβης» στην Ελλάδα συμμετείχε στις εργασίες της ημερίδας EUROSCOLA την 26η Οκτωβρίου 2018• τους μαθητές συνόδευσαν οι φιλόλογοι καθηγητές Θεόδωρος Τομαράς και Ευαγγελία Αλεξοπούλου.
Οι μαθητές επισκέφθηκαν και ξεναγήθηκαν στη Στουτγάρδη, τη Χαϊδελβέργη και το Στρασβούργο, συζήτησαν και αντάλλαξαν απόψεις με ευρωπαίους συμμαθητές τους στη συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, μονομάχησαν και εξέφρασαν τις απόψεις τους στις ομάδες εργασίας και επέστρεψαν γεμάτοι εμπειρίες, εικόνες και διάθεση για μελέτη και προσφορά στην τοπική κοινωνία.
Δείτε τις δράσεις μας εδώ:

 

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου