Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Κατά την πρώτη διακρατική συνάντηση κατάρτισης και μάθησης στη Ρουμανία, οι εταίροι συμφώνησαν για τη δημιουργία ενός CD στο οποίο κάθε σχολείο θα παρουσίαζε συνοπτικά την πόλη στην οποία βρίσκεται και τα βασικά της αξιοθέατα στα Γαλλικά. Παράλληλα, κάθε χώρα έπρεπε να παρουσιάσει το  σχολείο της και την ιστορία του. Έτσι, στη δεύτερη διακρατική συνάντηση κατάρτισης στη Βουλγαρία, οι εταίροι αντάλλαξαν τα CD με την ιστορία της πόλης και του σχολείου τους. Η ελληνική αποστολή είχε ετοιμάσει επιπλέον, μια μικρή καλαίσθητη έντυπη έκδοση που μοίρασε σε όλους τους συμμετέχοντες εκπαιδευτικούς.

Η πόλη μας – Το σχολείο μας:

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου