Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Λύκειο: Στην Προημιτελική φάση τα Εκπαιδευτήρια ΠΑΝΟΥ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΠΑΝΟΥ - 1ο ΓΕΛ ΛΕΥΚΑΔΑΣ 61-26


Τη νίκη-πρόκριση για την προημιτελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Λυκείων, πήραν τα Εκπαιδευτήρια ΠΑΝΟΥ καθώς επικράτησαν με σκορ 61-26 του 1ου ΓΕ.Λ. Λευκάδας, την Παρασκευή 27 Απριλίου στο κλειστό «Παπαχαραλάμπειο» στάδιο. Η ομάδα των Εκπαιδευτηρίων πήρε από τη αρχή του αγώνα το προβάδισμα στο σκορ και παίζοντας ταυτόχρονα ωραίο μπάσκετ, έφτασε άνετα σε μια ευρεία νίκη.
Στη Φάση των «8» τα Εκπαιδευτήρια Πάνου θα αναμετρηθούν με τα Εκπαιδευτήρια Δούκα την Παρασκευή 4 Μαΐου στην Αθήνα, με τον νικητή του αγώνα να παίρνει το εισιτήριο για το final four της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί στις 9-10 Μαΐου στην Ηλεία.
Δεκάλεπτα: Α 16-06 B 15-06 Γ 17-04 Δ 13-10
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΠΑΝΟΥ (Σταθάτος): Δατσιάδης 4, Σωτηρίου 12, Ερμείδης 5(1), Μαντίκος, Σανδραμάνης 7(1), Μπαρδάκας 10, Γκάτζιος 6, Αδαμόπουλος 4, Πατσαντζόπουλος 6, Καραΐσκος 7.

 

Basket panou leukada

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου