Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Λύκειο: Διακρίσεων συνέχεια για το Λύκειο των «Εκπαιδευτηρίων Πάνου»

Μετά την ανάδειξη του σχολείου μας σε «Σχολείο Πρέσβη» της Ευρωπαϊκής Ένωσης και την ανακήρυξη των καθηγητών του, που υλοποίησαν το πρόγραμμα (Θ. Τομαρά, Λ. Αλεξοπούλου & Ν. Μαραζιώτη) σε «Καθηγητές Πρέσβεις» του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, άλλη μία επιτυχία έρχεται να προστεθεί. Το σχολείο μας αναδείχθηκε ανάμεσα στα πέντε καλύτερα σχολεία της Ελλάδας για τις δράσεις του στο πρόγραμμα EPAS - "Σχολικοί Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου" και επίσημα προσκλήθηκε από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο να παρουσιάσει τις δράσεις του στο σεμινάριο που διοργανώνεται στην έδρα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες από τις 5 έως και τις 7 Μαρτίου 2018 για τα σχολεία που διακρίθηκαν για τις δράσεις τους σε ολόκληρη την Ευρώπη.

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου