«Εκπαιδευτήρια Πάνου», «Ίδρυμα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη» & Κέντρο «Robert F. Kennedy Human Rights»

Τα «Εκπαιδευτήρια Πάνου» συμμετείχαν την Τρίτη 7 Νοεμβρίου στο σεμινάριο καθηγητών για το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Λέμε την αλήθεια στην εξουσία», που διοργάνωσε το «Ίδρυμα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη» σε συνεργασία με το Κέντρο «Robert F. Kennedy Human Rights» στο Ζάππειο Μέγαρο.

Το πρόγραμμα «Λέμε την Αλήθεια στην Εξουσία», το οποίο αποτελεί παγκόσμια αποκλειστικότητα του «Robert F. Kennedy Human Rights» και έχει διδαχθεί σε εκατομμύρια μαθητές όλων των βαθμίδων στην Αφρική, την Ασία, την Ευρώπη, τη Βόρεια και τη Νότια Αμερική, δείχνοντάς τους ότι μπορούν να κάνουν τη διαφορά στον παγκόσμιο αγώνα για δικαιοσύνη, ενημερώνει τη μαθητική κοινότητα για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τη σημασία του σεβασμού και της προάσπισής τους.

Τα «Εκπαιδευτήρια Πάνου» εκπροσώπησαν ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Μάρκος Νικολαδός και ο κ. Θεόδωρος Τομαράς, καθηγητής Φιλόλογος και Υπεύθυνος για την υλοποίηση του προγράμματος.

191117_00