Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Τα «Εκπαιδευτήρια Πάνου» στο 1ο Patras Science Festival

Την Τετάρτη 10 Μαΐου ξεκίνησε η διεξαγωγή του πρώτου Patras Science Festival στον χώρο του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου και τα «Εκπαιδευτήρια Πάνου» συμμετείχαν με την παρουσίαση ενός πειράματος επίδειξης στην επιστήμη της Βιολογίας και της Πληροφορικής. Η μαθήτρια της Α’ Λυκείου Κάτια Κρέτση παρουσίασε στα σχολεία που επισκέφθηκαν την έκθεση, την εργασία με τίτλο «Χρήση πλακέτας Arduino για την μελέτη παραγόντων επηρεασμού του ανθρώπινου χρόνου αντίδρασης». Η παραπάνω εργασία παρουσιάστηκε στο 1ο Μαθητικό Συνέδριο Έρευνας και Επιστήμης που διεξήχθη στο συνεδριακό κέντρο του Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ» στην Αθήνα στις 10, 11 και 12 Μαρτίου 2017.

http://ekppanou.gr/lykeio/nea-anakoinoseis/2034-lykeio-ta-ekpaideftiria-panou-sto-1o-mathitiko-synedrio-erevnas-kai-epistimis

Το Φεστιβάλ στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο συνεχίζεται και σας προσκαλούμε να δείτε από κοντά το πείραμά μας το Σάββατο 13 Μαΐου, από τις 11 το πρωί μέχρι τις 19:00 το απόγευμα.

Σας περιμένουμε!

110517_00

 

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου