Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Υλοποίηση προγράμματος eTwinning για δεύτερη συνεχή χρονιά

Το eTwinning στα Εκπαιδευτήρια ΠάνουΓια δεύτερη συνεχή χρονιά τα εκπαιδευτήρια Πάνου υλοποιούν πρόγραμμα eTwinning. Το πρόγραμμα εγκρίθηκε από τις εθνικές υπηρεσίες eTwinning Ισπανίας και Ελλάδας. Μετά από την πετυχημένη περσινή μας συνεργασία με το σχολείο της Ιταλίας και την ανταλλαγή επισκέψεων, ξεκινά η συνεργασία μας με την Ισπανία και συγκεκριμένα με το σχολείο IES Fernando de Rojas της πόλης Salamanca. Η πρόταση που υποβάλαμε έχει ως θέμα τη δημοκρατική ολοκλήρωση της Ευρώπης. Οι μαθητές θα διεξάγουν έρευνα σχετικά με το δημοκρατικό έλλειμμα που παρατηρείται στον Ευρωπαϊκό χώρο. Στα πλαίσια του προγράμματος οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί των δύο χωρών θα ανταλλάξουν επισκέψεις μέσα στη σχολική χρονιά 2015 -2016 με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και τη σύσφιξη των μεταξύ τους σχέσεων.

Πατήστε εδώ για να δείτε το πιστοποιητικό του προγράμματος.

 

 

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου