Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Εκπαιδευτήρια ΠΑΝΟΥ «Το σχολείο του αύριο … σήμερα» - Ανακοίνωση διδάκτρων

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου με πίστη στον άνθρωπο και με ευθύνη απέναντι στους μαθητές έχουν διαμορφώσει ένα πλαίσιο σκοπών και στόχων για το τρέχον σχολικό έτος και για τα επόμενα.

Προσφέροντας υψηλού επιπέδου εκπαίδευση, από ένα άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό, με σύγχρονα ηλεκτρονικά μέσα, στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις που διαθέτουν και λαμβάνοντας υπόψη την κοινωνικοοικονομική κατάσταση στον τόπο μας καθορίζουν τα δίδακτρα ως εξής:

  • Προνήπιο: 2.750€
  • Νηπιαγωγείο: 2.750€
  • Δημοτικό: 3.650€
  • Γυμνάσιο: 4.000€
  • Λύκειο: 4.000€

Στα Εκπαιδευτήρια ΠΑΝΟΥ οι βασικοί άξονες είναι:

  • Καλλιέργεια του πνεύματος και αναζήτηση της γνώσης μέσα από ερευνητική διαδικασία, στηρίζοντας κάθε παιδαγωγική πράξη στην ομαδοσυνεργατικότητα, τη βιωματική και διαθεματική προσέγγιση.
  • Διαμόρφωση χαρακτήρων μέσα σ’ ένα ασφαλές περιβάλλον με αξιακό σύστημα αποδεκτό από το κοινωνικό σύνολο και πάντα σύμφωνα με τις παραδοσιακές αρχές.
  • Ανάπτυξη δεξιοτήτων μέσα από ένα πλέγμα προγραμμάτων, που υλοποιεί το σχολείο.

Για να πετύχουν τους στόχους τα Εκπαιδευτήρια Πάνου δημιούργησαν τα δικά τους βιβλία ως υποστηρικτικό υλικό στα βιβλία του Οργανισμού. Χρησιμοποιούν τη διαδραστική προσέγγιση της γνώσης, ώστε να γίνει ενδιαφέρουσα και ελκυστική η μάθηση. Προσεγγίζουν κάθε νέο παιδαγωγικό πόρισμα και το ενσωματώνουν στην εκπαιδευτική πράξη.

Στο Λύκειο δεν απαιτείται εξωσχολική βοήθεια.

Με αυτόν τον προσανατολισμό τα Εκπαιδευτήρια Πάνου καταξιώνονται καθημερινά στην κοινωνία.

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου