Κλικ στη γνώση
Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Όμιλος Digital Design (Α΄ Τετραμήνου)

Υπεύθυνη εκπ/κός: Μαρία Πρωτοψάλτη

digital-design-01

ΣΤΟΧΟΙ ΟΜΙΛΟΥ

  • Σε αυτή την ψηφιακή πορεία του σχεδιασμού οι μαθητές θα αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για νέες τεχνολογίες σημερινή ψηφιακή εκτύπωση και web design. Ξεκινάει με ένα ολοκληρωμένο θεμέλιο σε μεθόδους σχεδιασμού, σχέδιο, χρώμα, εννοιολογικές δεξιότητες, βασικό θεμέλιο της γραφιστικής, γραφικά και ψηφιακές τεχνικές για την δημιουργία αισθητική και αποτελεσματική γραφική επικοινωνία.
  • Με  ένα απλό και διασκεδαστικό τρόπο οι μαθητές θα εισαxθούν στον κόσμο του 3D Animation, της Ψηφιακής Φωτογραφίας και της Ψηφιακής Ζωγραφικής.
  • Βιομηχανικό Σχεδιασμό (Industrial Design) αφορά το σχέδιο κάθε αντικειμένου το οποίο στη συνέχεια κατασκευάζεται, τυποποιείται και παράγεται, ξεκινώντας από απλά αντικείμενα όπως ένα καπάκι μπουκαλιού και φθάνοντας στα σύνθετα όπως οικιακές συσκευές, εργαλεία, υπολογιστές, μεταφορικά μέσα κ.τ.λ. Ο ρόλος των σύγχρονων βιομηχανικών προϊόντων είναι να συμβάλλουν στην ποιοτική διαβίωση του καταναλωτή, προσφέροντας ταυτόχρονα λειτουργικότητα και αισθητική. Οι μαθητές θα λάβουν μέρος σε διαγωνισμό Bιομηχανικόυ Σχεδιασμού.
  • Αρχιτεκτονική Εσωτερικού Χώρου οι μαθητές τοποθετούν με τα ηλεκτρονικά εργαλεία, έπιπλά σε ένα σχέδιο σπιτιών 2D με 3D προεπισκόπηση, επιτρέποντας έτσι να αναπτύξουν τις ικανότητές τους και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους στο σχέδιο και στη διακόσμηση εσωτερικών χώρων.  

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ-ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ κτλ

  • INDUSTRIAL DESIGN (Βιομηχανικό σχέδιο)
  • WEB DESIGN
  • GRAPHIC DESIGN, POSTER AND PRINT (Σχέδιο γραφιστικής, αφίσα και έντυπο)
  • ΙNTERIOR ARCHITECTURE DESIGN (ARXITEKTONIKH EΣΟΤΕΡΙΚΟΥ ΧΟΡΟΥ)
  • 3D ANIMATION (Κινούμενο Σχέδιο), ΨΗΦΙΑΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΨΗΦΙΑΚΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ.

digital-design-02

Σχεδιάζουμε το Μέλλον!

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου