Κλικ στη γνώση
Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Όμιλος χορωδίας

sing-club-01Ο πρωταρχικός στόχος  του ομίλου είναι να φέρει τα παιδιά σε επαφή με το τραγούδι και μέσω της φωνής τους και του χορωδιακού συνόλου, να βιώσουν από πολύ νωρίς τις ευεργετικές επιδράσεις της μουσικής.
Σημαντική ώθηση  δίνουμε προς την κατεύθυνση της μουσικής παιδείας που εξελίσσει τις μουσικές και εκφραστικές ικανότητες των παιδιών και οδηγεί στην πνευματική ολοκλήρωση.
Το ρεπερτόριο της χορωδίας αποτελείται από έργα ελλήνων και ξένων συνθετών, ανάλογα με τις ανάγκες και απαιτήσεις των  μουσικών και καλλιτεχνικών εκδηλώσεων ,αλλά υπάγεται και στο πλαίσιο της γενικότερης μουσικής παιδείας, μέσω της οποίας εστιάζουμε στην κατανόηση, διατήρηση και διάδοση της πλούσιας μουσικής παράδοσης της Ελλάδας αλλά και των άλλων λαών.


sing-club-02Μέσα λοιπόν από την χορωδία αλλά και τη γενικότερη ενασχόληση με τη μουσική, τα παιδιά μαθαίνουν να κοινωνικοποιούνται, να καλλιεργούν το πνεύμα, να εκφράζονται, αλλά και  να απολαμβάνουν την, δίχως άλλο, ευεργετική δύναμη του τραγουδιού.

 

 

 

sing-club-03

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου