Κλικ στη γνώση
Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Όμιλος Φυσικής Σκέψης

fysiki-skepsi-01Ο Όμιλος Φυσικής Σκέψης έχει σκοπό να αποκτήσουν οι μαθητές γνώσεις και δεξιότητες πέρα από τα στενά όρια της διδασκαλίας μέσα στην τάξη. Τομείς της Φυσικής, όπως η Αστρονομία και η Διαστημική, η Μετεωρολογία, η Σύγχρονη Φυσική και η Εφαρμοσμένη Φυσική θα απασχολήσουν τον Όμιλο Φυσικής Σκέψης. Οι μαθητές θα έχουν τη δυνατότητα να ασχοληθούν με θέματα που τους έκαναν εντύπωση και τους κίνησαν την περιέργεια και να τα προσεγγίσουν μέσα από πληθώρα δραστηριοτήτων.fysiki-skepsi-02

 

fysiki-skepsi-03Πειράματα, προβολή βίντεο, συζητήσεις, εκδρομές και διαγωνισμοί θα δώσουν τη δυνατότητα στους μαθητές να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους σε σύγχρονους τομείς της Φυσικής και να γνωρίσουν ένα νέο κόσμο.

 

 

fysiki-skepsi-04

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου