Κλικ στη γνώση
Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Συμμετοχή στο 10ο Φεστιβάλ Μαθητικού Θεάτρου

Την Τρίτη 9 Απριλίου 2019 τα Εκπαιδευτήρια Πάνου συμμετείχαν με απόλυτη επιτυχία στο Φεστιβάλ Μαθητικού Θεάτρου, που διεξάγεται για 10η συνεχή χρονιά στο Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο (ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.) Αγρινίου. Η θεατρική ομάδα στην οποία συμμετείχαν μαθητές του Γυμνασίου και Λυκείου του σχολείου μας, ζωντάνεψε το έργο του καταξιωμένου συγγραφέα Μάνου Κοντολέων «Μια ιστορία του Φιοντόρ», ένα μυθιστόρημα που προσεγγίζει κοινωνικά διαχρονικά ζητήματα.
Έκφραση, λόγος, κίνηση, χορός αποδόθηκαν με τον πιο αριστοτεχνικό τρόπο. Τα λιτά αντιπροσωπευτικά σκηνικά και κοστούμια, ο άψογος φωτισμός, η μουσική επένδυση συμπλήρωσαν την όμορφη θεατρική κατασκευή. Τα σχόλια της καλλιτεχνικής επιτροπής, η οποία απαρτίζεται από καταξιωμένους ανθρώπους των γραμμάτων και του θεάτρου, ήταν εξαιρετικά και συγκίνησαν το κοινό, τους μαθητές-υποκριτές και όλους όσοι συνέδραμαν στην επιτυχή έκβαση αυτής της παράστασης.
Το σχολείο μας συγχαίρει τους μαθητές και τις μαθήτριες για την άψογη παρουσία τους και επικροτεί τέτοιες δράσεις που αναδεικνύουν άξια ταλέντα και δημιουργικούς ανθρώπους!

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου