Κλικ στη γνώση
Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

«Όλος ο κόσμος, μια σκηνή» (Ουίλλιαμ Σαίξπηρ)

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών δραστηριοτήτων και δράσεων του σχολείου μας, η θεατρική ομάδα του Γυμνασίου και Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων Πάνου καινοτομεί και ανεβάζει σε διασκευή το μυθιστόρημα του Μάνου Κοντολέων «Μια ιστορία του Φιοντόρ». Πρόκειται για ένα έργο που αναφέρεται στη διαφορετικότητα και συγκεκριμένα στα προβλήματα που βιώνουν όλοι εκείνοι που φτάνουν στη χώρα μας αναζητώντας μια καλύτερη ζωή. Η ιστορία είναι ιδιαίτερα συγκινητική, καθώς η έφηβη ηρωίδα είναι από την πρώην Ε.Σ.Σ.Δ., που φτάνει στην Ελλάδα ακολουθώντας τη «διωγμένη» από τη δυστυχία μητέρα της…
Σας περιμένουμε την Τρίτη 9 Απριλίου 2019 και ώρα 8.00 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Αγρινίου!

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου