Κλικ στη γνώση
Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Πανελλήνιος Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής: Μια ημέρα γιορτής για την Ρομποτική με διοργανωτή τα Εκπαιδευτήρια Πάνου

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι διεργασίες του Προκριματικού Διαγωνισμού στο πλαίσιο του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής WRO για μαθητές Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων σχολείων της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας, που διεξήχθη το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου στις εγκαταστάσεις μας.
Μαθητές από πολλά σχολεία του Νομού Αιτωλοακαρνανίας έδωσαν το δυναμικό παρών στη μεγάλη εκδήλωση, διοργανωτής της οποίας ήταν τα Εκπαιδευτήρια Πάνου.
Οι επισκέπτες, οι γονείς και οι μαθητές παρακολούθησαν και θαύμασαν από κοντά τις δημιουργικές προσπάθειες των παιδιών κάθε ηλικίας σε μια εκδήλωση γιορτής για τη Ρομποτική.
Η θεματική του Διαγωνισμού για μαθητές Δημοτικού ήταν «Αρχιπέλαγος Αιγαίο: Η τεχνολογία βοηθά να αναπτυχθούν τα νησιά», για τους μαθητές των Γυμνασίων ήταν «Πρωτέας» ενώ για τους μαθητές Λυκείου «SmartCities».
Τα Εκπαιδευτήρια, εξάλλου, πρωτοστάτησαν ως μοναδική συμμετοχή από σχολεία του Νομού, στο πλαίσιο της νέα πιλοτικής κατηγορίας του διαγωνισμού που αφορά παιδιά Νηπιαγωγείου και θέμα «Μια βόλτα στην πόλη μου».

rompotiki panou

 

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου