Κλικ στη γνώση
Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Γυμνάσιο-Λύκειο: Άνθρωποι-Συνάνθρωποι

Τη Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2018, πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη γιορτή του Γυμνασίου και Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου, «Βιργινία Πάνου».
Το θέμα της γιορτής ήταν «Άνθρωποι-Συνάνθρωποι» και στόχο είχε την ευαισθητοποίηση μικρών και μεγάλων, συντελεστών και θεατών της εκδήλωσης, γύρω από το πανανθρώπινο και πάντα ζωντανό μήνυμα της Αγάπης του ανθρώπου προς τον συνάνθρωπο. Το Θέμα είναι ιδιαίτερα επίκαιρο σήμερα, που τόσοι συνάνθρωποι βρίσκονται σε θέση ανάγκης και δίνεται η ευκαιρία στον καθένα μας, μέσα από την προσφορά αγάπης στο διπλανό του, να αισθανθεί την έννοια και την αξία του να είσαι και να συμπεριφέρεσαι ως άνθρωπος.
Η κεντρική θεατρική παράσταση, που ήταν έργο του Θεολόγου μας π. Πολυκάρπου και είχε ως τίτλο «Άνθρωποι-Συνάνθρωποι», πλαισιώθηκε από χριστουγεννιάτικα τραγούδια, κάλαντα και χορευτικά δρώμενα που παρουσίασαν οι μαθήτριες και οι μαθητές του σχολείου με την πολύτιμη βοήθεια των εκπαιδευτικών τους.
Την επιτυχία της εκδήλωσης επιβεβαίωσε το θερμό χειροκρότημα του ακροατηρίου από την κατάμεστη αίθουσα.
Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλες και όλους, που μόχθησαν για το εξαιρετικό αποτέλεσμα.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ


ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ

 

xristougenniatiki giorti gumn luk 2018

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου