Κλικ στη γνώση
Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

1ο Μαθητικό Μαθηματικό Συνέδριο

Το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου μαθητές του Γυμνασίου και του Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων Πάνου μετέβησαν στην Αθήνα και συμμετείχαν δημιουργικά στο 1ο Μαθητικό Μαθηματικό Συνέδριο,που διοργάνωσε η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία, στο πλαίσιο του εορτασμού του έτους 2018, ως έτους Μαθηματικών. Οι μαθητές των Εκπαιδευτηρίων παρουσίασαν τις εργασίες τους, με τις οποίες ανέδειξαν την εξέλιξη της Μαθηματικής Επιστήμης, καθώς και τη σύνδεση των μαθηματικών με πτυχές του πολιτισμού. Οι εργασίες εκπονήθηκαν κατά τα σύγχρονα επιστημονικά πρότυπα και υπό την καθοδήγηση του καθηγητή των μαθηματικών κ. Σκαρπέντζου.
Το συνέδριο και οι εργασίες του στέφτηκαν με απόλυτη επιτυχία και όλοι οι συμμετέχοντες, μαθητές και εκπαιδευτικοί, ανανέωσαν το ραντεβού τους για το επόμενο Συνέδριο.

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου