Κλικ στη γνώση
Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Ζωγραφίζουμε «Υπεύθυνα» τις θέσεις στάθμευσης!

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία, την Τρίτη 4-12-2018 αντιπροσωπεία μαθητών και μαθητριών του Γυμνασίου και Λυκείου των «Εκπαιδευτηρίων Πάνου» έλαβε ενεργά μέρος στη δράση που οργάνωσε ο Σύλλογος «Αλκυόνη» για τον χρωματισμό με την ειδική σήμανση των θέσεων στάθμευσης, που προορίζονται για ΑμεΑ στο δημοτικό χώρο στάθμευσης του Δήμου Ναυπακτίας.
Με πολύ ενθουσιασμό όλη η μαθητική μας κοινότητα αγκάλιασε τη δράση και συμμετείχε στην ιδιαίτερα αξιόλογη και αξιέπαινη προσπάθεια της «Αλκυόνης» για την ευαισθητοποίηση των νέων και του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου γύρω από τον σεβασμό των δικαιωμάτων των Ατόμων με Αναπηρία.
Θερμά συγχαρητήρια από όλους εμάς στους ανθρώπους της Αλκυόνης και σε όλους, όσοι συνέδραμαν στην υλοποίηση της συγκεκριμένης δράσης.

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου