Κλικ στη γνώση
Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ 17ης ΝΟΕΜΒΡΗ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ – ΛΥΚΕΙΟ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΠΑΝΟΥ

Οι μαθητές του Γυμνασίου και Λυκείου των «Εκπαιδευτηρίων Πάνου» συμμετείχαν ενεργά στον εορτασμό της 45ης Επετείου του «Πολυτεχνείου». Με εργασίες που εκπόνησαν οι ίδιοι, έκαναν μια ιστορική αναδρομή στα γεγονότα που συνέβησαν στην Ευρώπη λόγω του ψυχροπολεμικού κλίματος και του διπολισμού που επικρατούσε μετά τον β΄ παγκόσμιο πόλεμο και ιδιαίτερα κατά τη δεκαετία του ΄60. Στη συνέχεια, δόθηκε έμφαση στα γεγονότα που διαδραματίστηκαν πριν και κατά τη διάρκεια της εξέγερσης του Πολυτεχνείου αλλά και τις δραματικές στιγμές που ακολούθησαν με την εισβολή στην Κύπρο, ως την αποκατάσταση της δημοκρατίας, στις 24 Ιουλίου του 1974.
Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από τραγούδια, που ερμήνευσε η Χορωδία του σχολείου μας.
Συγχαρητήρια στους μαθητές μας για τη συνέπεια και τη συνεργατικότητα που επέδειξαν, για να τιμήσουν τον αγώνα των νέων του Νοέμβρη του 1973, που αγωνίστηκαν για αξίες και ιδανικά, διαχρονικά και επίκαιρα.

17 november gumnasio

 

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου