Κλικ στη γνώση
Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Γυμνάσιο: ΕΝΑΡΞΗ ΘΕΜΑΤΙΚΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Σήμερα Δευτέρα 14/5/2018, ξεκίνησε στο σχολείο μας η Θεματική Εβδομάδα Ενημέρωσης και  Ευαισθητοποίησης σύμφωνα με τις υπ΄αρ. πρωτ. Φ20.1/224736/Δ2/20-12-2017 & υπ.΄ αριθμ. Πρωτ. 222207/Δ2/18-12-2017 εγκυκλίους του ΥΠΠΕΘ.

Στο ανωτέρω πλαίσιο και πιο συγκεκριμένα στην υποενότητα «πρόληψη εθισμού και εξαρτήσεων» πραγματοποιήθηκε στο Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου σχετική ενημέρωση από τους παρακάτω φορείς:

  • Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας «ΟΔΥΣΣΕΑΣ»
  • ΚΕΘΕΑ Πάτρας (Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων).

Μέσα από συζήτηση, προβολή αποσπασμάτων ταινιών και παράθεση ενημερωτικών προγραμμάτων τα παιδιά συζήτησαν με τους ειδικούς ψυχολόγους των φορέων αναφορικά με τις εξαρτήσεις καθώς και τους παράγοντες που προστατεύουν το άτομο από αυτές.

140518_00

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου