Κλικ στη γνώση
Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Εορτασμός 25ης Μαρτίου

Στην αίθουσα εκδηλώσεων «Βιργινία Πάνου» των Εκπαιδευτηρίων μας πραγματοποιήθηκε η γιορτή της 25ης Μαρτίου.   Οι μαθητές του Γυμνασίου και Λυκείου τίμησαν τους ήρωες του αγώνα της ένδοξης επανάστασης του 1821. Η ημέρα μνήμης ήταν αφιερωμένη ιδιαίτερα στις ηρωίδες γυναίκες! Στις Ελληνίδες εκείνες μάνες, αδελφές, συζύγους που με αυταπάρνηση και ανδρεία αγωνίστηκαν «υπέρ Πίστεως και Πατρίδος». Η Μόσχω Τζαβέλλα, η Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα, η Μαντώ Μαυρογένους, η Μακεδόνισσα Καρατάσαινα, η Μανιάτισσα… όλες ήταν εκεί για να στηρίξουν τον Αγώνα.

Ακούστηκαν τραγούδια από τη χορωδία και την ορχήστρα του σχολείου μας! Αξίζει να σημειωθεί, ότι επρόκειτο για μια γιορτή, απόρροια συνεργατικής δουλειάς μαθητών και καθηγητών, γιατί είναι καθήκον μας να υπερασπιζόμαστε από κοινού την πατρίδα μας και την ιστορία μας!

Και του χρόνου!

260318_00

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου