Κλικ στη γνώση
Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Γυμνάσιο - Λύκειο: «ΝΟΥΣ ΥΓΙΗΣ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ»

Το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017 με τα τμήματα της εφηβικής και της παιδικής ομάδας Μπάσκετ του Προμηθέα επισκεφθήκαμε τη Στέγη Γραμμάτων-Κωστής Παλαμάς , που στεγάζεται στην αναπαλαιωμένη οικία του μεγάλου μας ποιητή στην Πάτρα.

Η επίσκεψη εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος «ΝΟΥΣ», που υλοποιεί η ομάδα και για το οποίο συνεργάζεται με τα Εκπαιδευτήρια Πάνου, όπου και φοιτούν μέλη των ακαδημιών της ομάδας. Το πρόγραμμα στοχεύει μέσα από ένα ολοκληρωμένο σχεδιασμό δράσεων στην παράλληλη πνευματική καλλιέργεια των νέων αθλητών.

Την παρουσίαση για τον Κωστή Παλαμά και το έργο του έκανε ο Γυμνασιάρχης των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, φιλόλογος, κος Γουρδούπης Χρήστος, ενώ την ξενάγηση στο χώρο της έκθεσης έκανε ο αρχιτέκτονας κος Νίκος Μπακτρώζης.

Πατήστε εδώ και διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση της ομάδας του Προμηθέα.

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου