Κλικ στη γνώση
Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Γυμνάσιο - Λύκειο: ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!!!

Με την τελετή του Αγιασμού ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά για το Γυμνάσιο και το Λύκειο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Τον αγιασμό τέλεσε ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης και Θεολόγος του σχολείου π. Πολύκαρπος Θεοφάνης. Παρέστησαν γονείς και συγγενείς των μαθητών, καθώς και ο Αντιδήμαρχος Ναυπάκτου κ. Φράγκος Αντώνιος, που απηύθυνε χαιρετισμό προς τους μαθητές για την έναρξη της νέας χρονιάς.

Ακολούθησαν ομιλίες των διευθυντών Γυμνασίου και Λυκείου με ευχές , καλωσόρισμα των νέων μαθητών και με σύντομες αναφορές στον προγραμματισμό της καινούργιας χρονιάς.

Με την παρουσία του μας τίμησε και ο ιδρυτής των Εκπαιδευτηρίων κος Σπυρίδων Πάνου συνοδευόμενος από τη σύζυγό του κα Γεωργία Πάνου .

Η διεύθυνση, το εκπαιδευτικό και το διοικητικό προσωπικό του σχολείου εύχεται στους μαθητές και τις οικογένειές τους χαρούμενη και δημιουργική σχολική χρονιά!

130917_00

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου