Κλικ στη γνώση
Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Γυμνάσιο: Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΝΟΒΑΣ

Την Παρασκευή 26/5/2017 στην αίθουσα «Βιργινία Πάνου» των Εκπαιδευτηρίων μας, πραγματοποιήθηκε παρουσίαση – προβολή των εργασιών των μαθητών του Γυμνασίου και Λυκείου, που αφορούσε στη διαθεματική δράση , αφιερωμένη στον Γεώργιο Αθανασιάδη Νόβα.

Το έργο του Ναυπάκτιου δημοσιογράφου, πολιτικού και ακαδημαϊκού με το εξαιρετικό ταλέντο στην ποίηση και τη βαθιά θρησκευτικότητα έγινε αντικείμενο έρευνας από τους μαθητές μας, οι οποίοι μέσα από επιτόπιες έρευνες και αναζητήσεις γνώρισαν, άκουσαν, τραγούδησαν και έμαθαν για την ασίγαστη και πολυσχιδή αυτή προσωπικότητα.

Ο Γεώργιος Αθάνας «ο κορυδαλλός του Επάχτου», ο ευεργέτης και αρωγός πολλών συμπατριωτών του, έφυγε από τη ζωή πριν από τριάντα χρόνια( 1987). Η ανάμνηση όμως πρέπει να μένει ζωντανή για πάντα.

310517_00

 

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου