Κλικ στη γνώση
Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Θεματική Εβδομάδα στο Γυμνάσιο

Ξεκίνησαν στο Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου τη Δευτέρα 8-5-2017 και θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 12-5-2017 οι δράσεις για την υλοποίηση της Θεματικής εβδομάδας Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης σε ζητήματα Διατροφής, Εθισμού και Εξαρτήσεων και Έμφυλων Ταυτοτήτων.

Ο θεσμός της θεματικής εβδομάδας έχει αποφασισθεί με την υπ. αρίθμ. 44/03-11-2016 πράξη του Δ.Σ. του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής και έχει εγκριθεί η υποχρεωτική υλοποίησή της από όλα τα Γυμνάσια της χώρας με την υπ αρίθμ. Φ20.1/220482/Δ2/23-12-2016 εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας.

Κατά τη διάρκεια της θεματικής εβδομάδας θα μας επισκεφθούν και θα μιλήσουν στους μαθητές εκπρόσωποι από εγκεκριμένους φορείς του Υπουργείου Παιδείας. Θα υλοποιηθούν επίσης, δράσεις, βιωματικές δραστηριότητες, προβολές βίντεο και συζητήσεις.

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου