Κλικ στη γνώση
Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Εναλλακτική επικοινωνία και σύστημα Braille; εμείς μιλήσαμε την ίδια γλώσσα, τη γλώσσα της αγάπης

Τη χορωδία μας, Γυμνασίου & Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων Πάνου φιλοξένησαν οι μαθητές και δάσκαλοι του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Ναυπάκτου. Σε ατμόσφαιρα γιορτινή με αγάπη και συγκίνηση τραγουδήσαμε Χριστουγεννιάτικα τραγούδια αγάπης, αφιερωμένα στους μικρούς μας φίλους, με στίχους και μελοποίηση των μαθητών των Εκπαιδευτηρίων και της καθηγήτριας Μουσικής κ. Σοφίας Πόθου. Χορέψαμε όλοι μαζί, δοκιμάσαμε Χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα και επικοινωνήσαμε στη γλώσσα της χαράς και της αλληλεγγύης, σε μια Χριστουγεννιάτικη γιορτή που ξεχείλιζαν τα συναισθήματα. Φύγαμε με δώρα πολλά και θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο Ευχαριστώ.

 

241215_00

 

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου