Κλικ στη γνώση
Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

2ο Πανελλήνιο Μαθητικό Θεολογικό Συνέδριο - «Η Θεολογία γύρω μας»

Το Γυμνάσιο των ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΠΑΝΟΥ, στο πλαίσιο της σύγχρονης και δυναμικής παιδαγωγικής του παρουσίας και δραστηριότητας, διοργανώνει, το Σάββατο 28 Απριλίου 2018, στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου (Μπότσαρη 43 & Αγελάου) στη Ναύπακτο, το 2ο Πανελλήνιο Μαθητικό Θεολογικό Συνέδριο με θέμα «Η Θεολογία γύρω μας».

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, έχει εγκρίνει το συνέδριο σύμφωνα με το υπ’ αριθμ. Φ13.1/3605/Δ2 και κατόπιν θετικής γνωμοδότησης από το Ι.Ε.Π. (αρ. πρωτ. 52/14-12-2017).

Την οργάνωση του Συνεδρίου έχει ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής και Θεολόγος του Γυμνασίου και Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων Αρχιμ. π. Πολύκαρπος Θεοφάνης σε συνεργασία με Καθηγητές όλων των ειδικοτήτων.

Περίπου 400 μαθητές Γυμνασίων & Λυκείων απ’ όλη την Ελλάδα (Μακεδονία, Ήπειρο, Επτάνησα, Στερεά Ελλάδα, Αττική, Πελοπόννησο και Κρήτη) έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και ετοιμάζουν εργασίες-παρουσιάσεις.

Το Συνέδριο έχει τεθεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, της Ιεράς Μητροπόλεως Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου  και του Δήμου Ναυπακτίας.

Η Είσοδος είναι ελεύθερη και μπορούν να παρακολουθήσουν όσοι ενδιαφέρονται.

 

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου