Κλικ στη γνώση
Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Γυμνάσιο - Συγκέντρωση τροφίμων για το «Το Χαμόγελο του παιδιού»

HandThatFeedsΣτο  πλαίσιο της προσπάθειας της μαθητικής κοινότητας να αφουγκράζεται τις επιμέρους ανάγκες, αλλά και τις ανάγκες της ευρύτερης κοινωνίας επιδεικνύοντας κοινωνική αλληλεγγύη, και με αφορμή την  Ημέρα Αλληλεγγύης που εορτάζουμε στο σχολείο μας στις 17 Δεκεμβρίου, θα θέλαμε να ζητήσουμε τη συμβολή σας, ώστε να συμμετέχουμε όλοι ενεργά στην συγκέντρωση τροφίμων, που θα παραδοθούν στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του παιδιού». Είναι η ελάχιστη προσφορά σε πάσχοντες συνανθρώπους μας και σε παιδιά που χρειάζονται την αμέριστη στήριξή μας, ιδιαίτερα τις ημέρες των γιορτών των Χριστουγέννων.
Η συγκέντρωση τροφίμων θα πραγματοποιείται  στο χώρο της Γραμματείας του Γυμνασίου ως τις 10 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 15.30 μ.μ. Παρακαλείσθε τα τρόφιμα να είναι ξηρά τροφή και κονσέρβες.

Τα μαθητικά συμβούλια
του Γυμνασίου των Εκπαιδευτηρίων Πάνου

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου