Κλικ στη γνώση
Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Συμμετοχή στο Χριστουγεννιάτικο παζάρι του Συλλόγου Περίθαλψης αδέσποτων

Στο πλαίσιο των δράσεων του εθελοντισμού και της κοινωνικής αλληλεγγύης και σε συντονισμό με τα ακαδημαϊκά τμήματα του Γυμνασίου, ανακοινώνουμε τη συμμετοχή του σχολείου μας για δεύτερη συνεχή χρονιά στο Χριστουγεννιάτικο παζάρι του Συλλόγου Περίθαλψης αδέσποτων, που διοργανώνει το Πανεπιστήμιο Πατρών και θα λάβει χώρα στην πόλη της Πάτρας ( Αγίου Ανδρέου & Φιλοποίμενος, κτήριο ΜΑΡΑΓΚΟΠΟΥΛΟΥ), στις 14, 15 & 16 Δεκεμβρίου 2012.
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου θα συμμετάσχουν με χειροτεχνίες μαθητών και μαθητριών, που θα διατεθούν στο παζάρι. Τα έσοδα θα εκχωρηθούν την περίθαλψη αδέσποτων της ευρύτερης περιοχής.  
Θα θέλαμε ακόμη να ενημερώσουμε κάθε ενδιαφερόμενο ότι στο πλαίσιο των παραπάνω δράσεων πραγματοποιείται  επίσης Ανακύκλωση ρούχων και αντικειμένων. Με το σύνθημα « Αδειάστε ντουλάπες, υποδεχθείτε τη νέα εποχή με αποσκευές μόνο ταξίδια γνώσης και όνειρα», συγκεντρώνουμε ό,τι  δε μας χρειάζεται πια, ως τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012 στις Γραμματείες των δύο βαθμίδων.

Τα μαθητικά συμβούλια
του Γυμνασίου των Εκπαιδευτηρίων Πάνου

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου