Κλικ στη γνώση

Συμμετοχή στο Χριστουγεννιάτικο παζάρι του Συλλόγου Περίθαλψης αδέσποτων

Στο πλαίσιο των δράσεων του εθελοντισμού και της κοινωνικής αλληλεγγύης και σε συντονισμό με τα ακαδημαϊκά τμήματα του Γυμνασίου, ανακοινώνουμε τη συμμετοχή του σχολείου μας για δεύτερη συνεχή χρονιά στο Χριστουγεννιάτικο παζάρι του Συλλόγου Περίθαλψης αδέσποτων, που διοργανώνει το Πανεπιστήμιο Πατρών και θα λάβει χώρα στην πόλη της Πάτρας ( Αγίου Ανδρέου & Φιλοποίμενος, κτήριο ΜΑΡΑΓΚΟΠΟΥΛΟΥ), στις 14, 15 & 16 Δεκεμβρίου 2012.
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου θα συμμετάσχουν με χειροτεχνίες μαθητών και μαθητριών, που θα διατεθούν στο παζάρι. Τα έσοδα θα εκχωρηθούν την περίθαλψη αδέσποτων της ευρύτερης περιοχής.
Θα θέλαμε ακόμη να ενημερώσουμε κάθε ενδιαφερόμενο ότι στο πλαίσιο των παραπάνω δράσεων πραγματοποιείται  επίσης Ανακύκλωση ρούχων και αντικειμένων. Με το σύνθημα « Αδειάστε ντουλάπες, υποδεχθείτε τη νέα εποχή με αποσκευές μόνο ταξίδια γνώσης και όνειρα», συγκεντρώνουμε ό,τι  δε μας χρειάζεται πια, ως τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012 στις Γραμματείες των δύο βαθμίδων.

Τα μαθητικά συμβούλια
του Γυμνασίου των Εκπαιδευτηρίων Πάνου