Κλικ στη γνώση
Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

«Διάθεση επιτραπέζιου ημερολογίου για το έτος 2013» Του Θεραπευτικού Κέντρου «Η ΜΕΡΙΜΝΑ»

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Δ.Σ. του Θεραπευτικού Παιδαγωγικού Κέντρου Πατρών «Η ΜΕΡΙΜΝΑ» στα πλαίσια των προσπαθειών του να προσφέρει όσο το δυνατόν καλύτερες υπηρεσίες προς τα άτομα με νοητική υστέρηση και να γνωστοποιήσει στην τοπική κοινωνία τις δυνατότητες των ατόμων με αναπηρία έχει εκδώσει και διαθέτει προς πώληση επιτραπέζιο ημερολόγιο για το έτος 2013.
Πρόκειται για επιτραπέζιο ημερολόγιο, τύπου σπιράλ, έγχρωμο, διαστάσεων 19×14 εκ. Η θεματολογία του περιλαμβάνει φωτογραφίες εκπαιδευομένων του Κέντρου «Η ΜΕΡΙΜΝΑ»  σε διάφορες δραστηριότητές τους που παραπέμπουν στις τέσσερις εποχές του χρόνου και θα έχει ειδική αναφορά στις ημερομηνίες που αφορούν δράσεις/εκδηλώσεις σχετικές με τα Άτομα με Αναπηρία. Η τιμή πώλησης είναι τρία (3) ευρώ. Η προμήθεια των ημερολογίων θα συνοδεύεται από το ανάλογο παραστατικό  (τιμολόγιο πώλησης – δελτίο αποστολής) και θα αποστέλλεται στα ενδιαφερόμενα σχολεία με ευθύνη του Κέντρου «Η ΜΕΡΙΜΝΑ».
Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τις πωλήσεις του ημερολογίου θα καλύψουν τις ανάγκες κυρίως των εργαστηρίων στα οποία φοιτούν οι εκπαιδευόμενοι του Θεραπευτικού Κέντρου.
Το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου θέλει να στηρίξει αυτή την προσπάθεια του κέντρου «Μέριμνα». Το σχετικό ημερολόγιο θα διατίθεται στο χώρο του σχολείου στη Γραμματεία για όποιον εκπαιδευτικό μαθητή ή  γονέα επιθυμεί να το προμηθευτεί.

Παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν την αγορά του ημερολογίου, να καταβάλλουν στη Γραμματεία του σχολείου το αναφερόμενο ποσό, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου 2012.

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου