Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Ευρωπαικό πρόγραμμα Comenius (Πολυμερή Σχολική Σύμπραξη)

Το Δημοτικό Σχολείο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, στα πλαίσια του προγράμματος Δια Βίου Εκπαίδευση, για τα σχολικά έτη 2011-2012 και 2012-2013 πρόκειται να αναπτύξει Πολυμερή Σχολική Σύμπραξη Comenius με τα σχολεία: α΄) Tividale Hall Primary School OLDBUR, GB - UNITED KINGDOM, β) Escola La Floresta, BARCELONA , ES - SPAIN & γ) Direzione Didattica 9o Circolo –Don Lorenzo Milani, SASSARI , ITALY . Το θέμα που θα επεξεργαστούν όλα τα σχολεία έχει τον τίτλο “Play With Me”, «Παίξε Μαζί μας» και αφορά παιχνίδια του παρελθόντος ξεχασμένα ή λιγότερο γνωστά.

Το πρόγραμμα εμπλέκει τους μαθητές του σχολείου, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία εκτός από τα δικά μας ξεχασμένα παιχνίδια να μάθουν και τα παιχνίδια των άλλων χωρών. Κατά τη διάρκεια υλοποίησης του προγράμματος θα υπάρξουν ανταλλαγές εκπαιδευτικών στα συνεργαζόμενα σχολεία.

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου