Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Όμιλος Δημοσιογραφίας

 dimosiografia

Ο όμιλος βασικό στόχο έχει τη συγκρότηση «δημοσιογραφικής» ομάδας του Δημοτικού. Οι μαθητές θα καλύπτουν την καθημερινότητα αλλά και τις κεντρικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες του Δημοτικού. Οι μαθητές ως συντάκτες, αρθρογράφοι και σκιτσογράφοι θα κινητοποιήσουν τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους για να συλλέξουν και να καταγράψουν, με αντικειμενικό τρόπο, τη ζωή στο σχολείο.

"Οι μικροί ήρωες" στα πλαίσια του ομίλου της δημοσιογραφίας για το σχολικό έτος 2012-2013 αποφάσισαν να παρουσιάσουν τηλεοπτικές εκπομπές με επίκαιρα θέματα. Ήρθαν σε επαφή με τον T.V Lepanto και ήδη ξεκίνησε η συνεργασία. Οι πρώτες εκπομπές έχουν καταγραφεί, απλά απομένει η επεξεργασία και ο ορισμός της ημέρας και ώρας που θα παρουσιάζονται. Δημοσιογράφοι, παρουσιαστές, ρεπόρτερ είναι οι ίδιοι οι μαθητές του ομίλου δημοσιογραφίας των Εκπαιδευτηρίων Πάνου. Δουλειά πρωτόγνωρη, αλλά ενδιαφέρουσα για τους "μικρούς ήρωες" που ανοίγονται για πρώτη φορά, στο πέλαγος της δημοσιογραφίας.

Υπομονή και ξεκινάμε....

« Επιστροφή

 

Συνάντηση του Ομίλου Δημοσιογραφίας με το Δήμαρχοκ. Ιωάννη Μπουλέ και τον Αντιδήμαρχο κ. Κωνσταντίνο Σταυρόπουλο

Όμιλος Δημοσιογραφίας
Όμιλος Δημοσιογραφίας
Όμιλος Δημοσιογραφίας
Όμιλος Δημοσιογραφίας
Όμιλος Δημοσιογραφίας
Όμιλος Δημοσιογραφίας
Όμιλος Δημοσιογραφίας
Όμιλος Δημοσιογραφίας
Όμιλος Δημοσιογραφίας
Όμιλος Δημοσιογραφίας
Όμιλος Δημοσιογραφίας
Όμιλος Δημοσιογραφίας

 

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε τα παρακάτω βίντεο από την 1η εκπομπή που παρουσίασαν οι ΜΙΚΡΟΙ ΗΡΩΕΣ των Εκπαιδευτηρίων Πάνου στην τηλεόραση του Lepanto με θέμα "Η Ναυμαχία της Ναυπάκτου".

http://youtu.be/-ESFGPMfD-c

http://youtu.be/PaGsL8cdQGs

http://youtu.be/eeuOqqilG8A

 

Δείτε τα παρακάτω βίντεο από τη 2η εκπομπή που παρουσίασαν οι ΜΙΚΡΟΙ ΗΡΩΕΣ των Εκπαιδευτηρίων Πάνου στην τηλεόραση του Lepanto με θέμα "Η Βιβλιοθήκη της Ναυπάκτου".

http://youtu.be/PXfHsPZJQhw

http://youtu.be/M2-G4f1ugtI

 

Δείτε το παρακάτω βίντεο από την 3η εκπομπή που παρουσίασαν οι ΜΙΚΡΟΙ ΗΡΩΕΣ των Εκπαιδευτηρίων Πάνου στην τηλεόραση του Lepanto με θέμα "Το Επαχτίτικο παζάρι".

http://youtu.be/lB0Pci6jFJE

 

Δείτε τα παρακάτω βίντεο από την 4η εκπομπή που παρουσίασαν οι ΜΙΚΡΟΙ ΗΡΩΕΣ των Εκπαιδευτηρίων Πάνου στην τηλεόραση του Lepanto με θέμα "Συνέντευξη με τον Μητροπολίτη Πατρέων".

http://youtu.be/zAkG-1OffEY

http://youtu.be/pN-uvK1H8uk

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ Α’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΧ.ΕΤΟΥΣ 2017-2018

Τα «Εκπαιδευτήρια Πάνου» διοργανώνουν διαγωνισμό υποτροφιών μεταξύ των μαθητών της ΣΤ' τάξης Δημοτικού όλων των σχολείων, ιδιωτικών και δημόσιων της ευρύτερης περιοχής, που το σχολικό έτος 2017- 2018 θα φοιτήσουν στην Α' τάξη του Γυμνασίου.

Οι μαθητές-τριες θα εξεταστούν στην ύλη της Νέας Ελληνικής Γλώσσας και των Μαθηματικών της ΣΤ’ τάξης του Δημοτικού.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου