Ομαλή Μετάβαση από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο! (συνέχεια)

Εν συνεχεία του προγράμματος «Ομαλή Μετάβαση από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο», την Τρίτη, 9 Απριλίου, οι μαθητές της Στ΄ τάξης του δημοτικού, είχαν για δεύτερη φορά τη δυνατότητα να γίνουν για μια μέρα μέλη της μαθητικής κοινότητας του Γυμνασίου των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, ακολουθώντας το ωρολόγιο πρόγραμμα της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Συγκεκριμένα, παρακολούθησαν μαθήματα Χημείας, Νεοελληνικής Λογοτεχνίας, Τεχνολογίας, Βιολογίας και Οικιακής Οικονομίας, ενώ παράλληλα ενημερώθηκαν για τα καινοτόμα Ευρωπαϊκά Προγράμματα διαθεματικού χαρακτήρα, που υλοποιούνται τόσο στο Γυμνάσιο όσο και στο Λύκειο από τους μαθητές των Εκπαιδευτηρίων Πάνου σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.