Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Ομαλή Μετάβαση από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο!

Το πρόγραμμα «Ομαλή Μετάβαση από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο» εντάσσεται μέσα στο πλαίσιο της ευρύτερης προσπάθειας των Εκπαιδευτηρίων Πάνου να βοηθήσουν, από τη μια, τα παιδιά του Δημοτικού να εξοικειωθούν με το περιβάλλον του Γυμνασίου, και από την άλλη, να προετοιμάσει το Γυμνάσιο για την υποδοχή τους.
Στοχεύοντας τόσο στο μαθησιακό όσο και στο συναισθηματικό μέρος της μετάβασης, την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου, οι μαθητές της Στ΄ τάξης είχαν τη δυνατότητα να γίνουν για μια μέρα μέλη της μαθητικής κοινότητας του Γυμνασίου των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, ακολουθώντας το ωρολόγιο πρόγραμμα της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου