Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Ε’ τάξη: «Σώστε τον πλανήτη Γη»

Την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου οι μαθητές/τριες της Ε΄ τάξης των Εκπαιδευτηρίων Πάνου πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στο περιβαλλοντικό κέντρο «Δρω», στη Βλαχομάνδρα Ναυπακτίας. Το πρόγραμμα που παρακολούθησαν εντάσσεται στην κατηγορία προγραμμάτων "ΖΩΗ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ" και στόχο έχει τη βιωματική προσέγγιση μεθόδων που βοηθούν στην καλλιέργεια οικολογικής συνείδησης. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος τα παιδιά λειτούργησαν ομαδοσυνεργατικά, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες που έφερναν σε πέρας τον εκάστοτε στόχο της δράσης. Αντικατέστησαν τις συμβατικές πηγές ενέργειας με ανανεώσιμες και κατάφεραν τελικά να ισορροπήσουν τη «ζυγαριά του πλανήτη».

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου