Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Α΄ Τάξη: Επίσκεψη στην Πολεμική Αεροπορία

Η Πολεμική Αεροπορία γιορτάζει τον Προστάτη Αρχάγγελο Μιχαήλ και οι μαθητές της Α΄ τάξης των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, επισκέφθηκαν την Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου την 116 Πτέρυγα Μάχης (116 ΠΜ) στην Αεροπορική Βάση Αράξου.
Εκεί, μία στατική και φωτογραφική έκθεση αεροσκαφών και άλλων οπλικών συστημάτων ξεδιπλώθηκε μπρος στα έκπληκτα μάτια των μαθητών. Το ειδικευμένο προσωπικό παρείχε στους μαθητές όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τα εκθέματα. Ακολούθως, μέσα από την προβολή βιντεοταινίας με θέμα την αποστολή, την κοινωνική προσφορά και τη συνδρομή της Πολεμικής Αεροπορίας στην πρόληψη κι αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών, τα παιδιά ήρθαν πιο κοντά στο έργο των «ιπτάμενων ηρώων».
Τα παιδιά αφενός εντυπωσιάστηκαν απ’ όλα αυτά που είδαν, αλλά κυρίως ένιωσαν υπερηφάνεια και σεβασμό, ακούγοντας τα στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας να μιλούν για τη δράση τους. Ευχαριστούμε θερμά την 116 ΠΜ για την υποδοχή που μας επεφύλαξε, αλλά και για την ξενάγηση στην έκθεση,η οποία καλλιέργησε στα παιδιά το εθνικό φρόνημα και την ανδρεία.

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου